Fest og messe på Alværa

Fest og messe på Alværa

 

Julen blir tatt imot med åpne armer, og det blir fest og messe på Alværa misjonssenter.

 

For 2. desember klokken 19 er det førjulsmiddag med dessert og kakebord, og denne adventsfesten er en sterk tradisjon på Alværa. Påmeldingsfristen er senest 27. november, og leder Kirsten Systad har et håp om at minst 60-70 tar turen.

 

– Det kommer til å gå unna skal jeg si deg, middagen her er veldig populær. Vi kommer til å by på pinnekjøtt til middag, og med masse gode hjemmelagde kaker og gode desserter etterpå.

 

Selv om festen starter klokken 19.00, så åpnes dørene opp med julegløgg allerede fra klokken 18. Etter at middag og kveldsunderholdning er gjennomført, er tradisjonen at det hele avsluttes med en kveldsandakt. Sanggruppa «Balsam» fra Hyllestad kommer også og lager glede og god stemning gjennom kvelden.

 

Dagen etter, nærmere bestemt 3. desember klokken 12.00, så avholdes Alværa-messa. En stor førjulstradisjon som samler opp mot 100 besøkende.

 

– Det kommer til å bli masse stands, hvor man kan kjøpe diverse håndarbeid, kaker, kjeks og diverse produkter. Mye er hjemmelaget, og det er åpen kafé hele dagen, sier Systad.

 

Alværa-messa er åpen i fire timer og avsluttes klokken 16.00.

You may also like...