Alværa ditt sted for kurs/konferanse?

Fine uteområder

Alværa er et godt vedlikeholdt samlingssted, bygget i 1982, som ligger som en idyllisk perle mellom fjord, skog og fjell. Her er naturen tett på. Dette gir gode muligheter til rekreasjon. Stedet er også godt tilrettelagt for rullestolbrukere, med alt på ett plan. Et perfekt sted for å samles til kurs. Her er det stille og dere kan ha fokus på det som gjelder, møte mellom mennesker.

Siden stedet ligger mellom E39 og fjorden, er det enkelt og greit å komme seg hit. Bare to timers reise til Bergen og en times reise til Førde og flyplass. Det er gode bussforbindelser til Bergen, Ålesund og Trondheim. Det går dessuten hurtigbåt til og fra Bergen.

Alværa er åpent hele året, men tar kun imot grupper. Stedet er godt egnet – for alle! Både barn, tenåringer, konfirmanter, familier og pensjonister, blåturer og businessreisende, de med utferdstrang og de som liker å sitte inne og se ut på vakker natur. Vi har hatt mange besøkende gjennom årene og har tilrettelagt forskjellige arrangementer for barnehagegrupper, leirskoler, weekender for organisasjoner og menigheter, konfirmantleirer og ulike voksenarrangementer. Stedet er velgenet for samlinger for bedrifter og organisasjoner.

Selskapslokale

Vi har også godt egnet lokale for selskap av alle typer – bryllup, konfirmasjoner, minnesamvær eller annet. Vi serverer opp til 140 personer.

Alværa har 57 sengeplasser fordelt på 13 rom av ulike størrelser.

Ta kontakt så hjelper vi å finne en løsning på ditt arrangement sammen med deg! Vi er her for å skape gode minner.

You may also like...