Velkommen til Alværa

slide 2 Uteomraadet

Alværa Misjonssenter er et leirsted, eid og drevet av Det Norske Misjonsselskap. Det ble bygget i 1982 og er godt vedlikeholdt.  Det ligger som en idyllisk perle mellom fjord, skog og fjell. Dette gir gode muligheter til rekreasjon. Godt tilrettelagt for rullestolbrukere, da alt er på et plan.

Siden misjonssenteret ligger mellom E39 og fjorden, er det enkelt og greit å komme seg hit. Bare to timers reise til Bergen og en times reise til Førde og flyplass. Det er gode bussforbindelser til Bergen, Ålesund og Trondheim. Det går dessuten hurtigbåt til og fra Bergen.

Senteret er åpent hele året, men tar kun imot grupper. Alværa er godt egnet for leirer både for barn, tenåringer, konfirmanter, familier og pensjonister. Stedet kan fint brukes til forskjellige arrangementer som leirskole, barnehagegrupper, menighetsweekend, konfirmantleirer og ulike voksenarrangementer. Det er et godt egnet lokale for selskap av alle typer, det være seg bryllup, konfirmasjon, minnesamvær eller annet, da det er mulig å servere 140 personer.

Leirstedet har 57 sengeplasser fordelt på 13 rom av ulike størrelser.

Hytter:

Uavhengig av driften på leirstedet, har vi også to hytter til leie. Disse har begge sengeplasser til 4. Det kan også legges inn ekstramadrasser for flere. Hyttene blir utleid hovedsaklig på ukesbasis, men du er også velkommen om oppholdet er kortere.

You may also like...